Ταβέρνα Ακρογιάλι

Ακριβώς επάνω στο κύμα προσφέρει την καλύταρη θέα προς τα νησάκια που κοσμούν τον κόλπο του Τολού και απόλυτη ηρεμία, έτσι ώστε η απόλαυση του φαγητού να είναι αυτούσια και χωρίς παρεμβολές. Η φιλόξενη στάση και το χαμόγελο των ανθρώπων της θα σας κάνει να νοιώσετε πως βρίσκεστε στον δικό σας χώρο.

Η οικογενειακή ταβέρνα Ακρογιάλι είναι ιδανική για οικογενειακές εξόδους αλλά και για μεγάλες ομάδες ατόμων μια και μπορεί να φιλοξενήσει 80 άτομα στο εσωτερικό της και 120 στον εξωτερικό της χώρο που καλύπτεται απο σκέπαστρο (τέντα) ενώ είναι ιδανική για εκδηλώσεις καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου μια και λειτουργεί πάντοτε.

Το μενού με κύριο χαρακτηριστικό το φρέσκο ψάρι χειμώνα - καλοκαίρι, αποτελείται απο ένα πλήθος παραδοσιακών ελληνικών πιάτων και ανάλογο πλήθος ορεκτικών. Αποτελεί δε τον καλύτερο συνδυασμό φαγητού και μπάνιου.

Στην οικογενειακή ταβέρνα Ακρογιάλι είναι πάρα πολύ εύκολο να προγραμματίσετετην έξοδό σας και να παταγγείλετε το menu που εσείς επιθυμείτε κάνοντας απλά ένα τηλεφώνημα. Γίνονται ειδικές τιμές σε groups - συλλόγους - ομαδικές εκδηλώσεις και όπου υπάρχει ανάγκη μαζικής εστίασης.

Η Ιστορία της Ταβέρνας Ακρογιάλι στο Τολό

Μία φτινωπωρινή μέρα του Νοεμβρίου το 1987 η τύχη μου χαμογέλασε και βρέθηκα στο χώρο που αποτελούσε όνειρο για πολλούς στο ιστορικό Ταβέρνα "Ακρογιάλι" απέναντι από τα νησάκια "Κορωνήσι" και "Ρόμβη".

Κτησμένο το 1955 νομίζεις ότι θα ακουμπήσεις με το ένα χέρι τη στεριά και τη θάλασσα με το άλλο.

Πόσοι έχουν περάσει από αυτό το χώρο, επώνυμοι, ανώνυμοι, μικροί, μεγάλοι, όλοι έχουν αναμνήσεις. Η ιστορία, γνωστοί για όσους μας ξέρουν, ξεκίνησε με τους γονείς μου Δημήτρη και Αναστασία (Τασία) και αργότερα το 1992 που βρέθηκε στο χωριό αυτό και η σημερινή μου γυναίκα Κατερίνα.

Με τη βοήθειά τους και των συνεργατών μου ξεκινήσαμε κ συνεχίζουμε σ'αυτό το όμορφο ταξίδι όλα αυτά τα χρόνια με συνεπεία αγάπη και όρεξη.

Ο Σεφ μας

Χρήστος Μουτζούρης

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Ταβέρνα Ακρογιάλι Τολό
Ακτής 10,Τολό 21056, Αργολίδα
Τηλέφωνο: 27520 59789
e-mail: info@akrogiali-tolo.gr